12.10.2023 г., 8:36 ч.

Как искам 

  Поезия » Любовна
579 0 0

     

             Как искам

 

Как искам да докосваш с длан косите ми,

да те целувам и обичам до насита,

да не усещаш как минават дните ти

и времето, което бърза и отлита.

 

Как искам да обичаш мене само,

да бъдеш острова самотен сред морето,

спасителния бряг, очакването дълго

и онзи дъжд за нас, изпратен от небето.

 

Не бързай, мога да те чакам със години

и да посрещам сутрин изгреви и дни!

Ти обещай ми мигове щастливи

и красота, и обич, и мечти!

 

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??