27.08.2008 г., 12:06 ч.

Как изглежда празнотата... 

  Поезия » Друга
661 0 17
Как изглежда празнотата...
щастие, отишло си... пустота...
тръпка тревожна, безсънна...
леден затвор бездънен...
залез, погълнал цветовете...
болка неистова в сърцето...
Спомени близки и далечни,
пак ще се реете ли с мене?...
Спомени с дух могъщ, магичен
и топлината ли взехте, безгранична...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??