8.10.2010 г., 23:23 ч.

Как не искам да си само мечта 

  Поезия » Любовна
889 0 15

Как не искам да си само мечта

 

Любовно пиянство сподиря душата ми бяла,

копнение лудо изпълва до края деня

и търся аз сбъдване нежно до тебе,

твоя поглед да срещна, в теб ръка да сплета. 

 

В живота да дишам кат спътница твоя,

до теб да живея, да блестя, да горя,

дъха ти да сещам как слива се с моя,

безумие мое, как не искам да си само мечта.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??