17.08.2005 г., 20:47 ч.

Как пиша? 

  Поезия
678 0 3
Чувствата като трохички

падат във нощта.

Думичките като птички

идват след това.

Със краченца бавни

и със поглед плах,

рошави и гладни,

но без капка страх

в моя лист подскачат…

Литват.Не разбрах!

Те къде ли кацат?

Има ли гнездо за тях?

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??