11.12.2007 г., 7:38 ч.

Как се чувстваш? 

  Поезия » Любовна
617 0 5

Как се чувстваш в хладното утро,

когато мен отново ме няма?

Не е ли някак си тъжно и пусто,

когато нощта спуска се цяла?

 

Как се чувстваш с лице просълзено

без усмивка, без моето име?

Не! То е в теб натъжено.

Във сърцето ти свито се крие.

 

Колко пъти изричаш го гласно?

Или с времето просто заглъхва?

Как преди го изрича прекрасно,

от любов дори се задъхва.

 

С нас съдбата играе си, зная,

удря с чук върху дните студени.

Как се чувстваш така във безкрая?

Как са дните така променени?

 

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??