30.12.2009 г., 10:21 ч.

Как се пише за ранени 

  Поезия » Друга
766 0 3

и как се пише

за ранени

с много такт

и драматичност

внимателно

с пови(к)ване на гласните

една след друга

пудра

после

слагате да спят

 

кои са те

ранените

без дрехи

и очи

или пък гласните

защото гласните

се свършиха останаха

безгласни

за тях

обаче

никой

никога

не пише

 

преждевременно

някаква карфица е избола

очите (ми)

(н)а друга (и)

се опитва

да преб(р)о(р)и

страховете ми насън

така е

някак предпазливо

педантично

стреснато

дори с известна

козметична

срамежливост

но дори така

досадно ме боли

с нюанс на

праскова

а може и кайсия

винаги ги бъркам

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??