Напъвайки се да родя изкуство,
да впечатля човека,
обсебил моите чувства,
си търсих тема,
за да си реша проблема.
А темите, те все заети,
повторени от по няколко поети.
Тогава хрумна ми великата идея
от телевизията заглавие да взема.
(Ще бъде първото, което кажат!)
Натиснах копчето вълшебно,
очаквайки нещо съвършено,
а думата, която изкочи от екрана?
О, ужас, оказа се... оргазъм.
Но обещаното при мен е свято,
дори изникнало внезапно!
Така че, ето ви... "Oргазъм"!
© Петър Койчев Всички права запазени