25.11.2006 г., 22:50 ч.

Как случи се така... 

  Поезия
716 1 10
Как случи се така,
че всичките приятели
животът безпричинно разпиля....
Сега сме
като ветропоказатели -
ловиме вятъра по цялата земя...
Като листа сме
хаотично разпиляни
- по чужди краища -
от родното дърво
и само спомените
във душите ни скътани
напомнят ни, че някога "било"...
Било е хубаво да бъдем заедно
-с надежди пламенни
                 и с грейнали мечти...
Днес от живота всички сме измамени!
И сме сами...
               отчайващо сами...
Писмата кратки
от компютъра ми само
донасят късчета от мен за вас
и вече няма го
приятелското рамо,
да утеши душата ми в болезнен час...
И питам се : как случи се така,
че всичките приятели
животът без причина разпиля ?
И днес сме само - ветропоказатели
чертаещи
посоките
на вятъра
по цялата земя...

© Магдалена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??