25.04.2009 г., 7:02 ч.

Как сме се обичали... 

  Поезия » Любовна
645 0 4

Видя ли я черната точка в небето
как бавно разтвори се в облаци дъждовни?
Мина ли да направи дупка в сърцето ти,
или ти спрял си да вярваш в знаци съдбовни?

Самолета ми как излита изгледа ли с безразличие?
Ще запомниш ли датата, на която заминах?
Душите крещят и убиват за такова обичане.
А аз и ти - не. Как сме се обичали, щом души не сме имали?

25.04.2009г.
гр. Мадрид

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??