29.07.2005 г., 6:43 ч.

Kак тихо си отива любовта 

  Поезия
916 0 8

Безкрайно тежко е да виждаш,
как тихо си отива любовта,
а в очите и две сълзи кристални,
които галят твоята душа.

Как тъжно е да искаш
с всички сили да я спреш,
но тя си тръгва без да вижда,
че ти за нея готов си да умреш.

Пред теб светът се срутва бавно,
горчи в сърцето ти тъга.
Ах,колко трудно е да вярваш,
че можеш да си върнеш любовта.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??