28.01.2011 г., 23:14 ч.

Как вместо колдрекс си купих кондом 

  Поезия » Хумористична
1200 0 11


(из цикъла "Вицове в рими")

Пак грип налегна столичния град
и плъпнаха кихавици отново.
Реди се на опашки стар и млад.
Така и аз, подсмърчащ и готов
да пия с шепи хапчета, си чаках
в кварталната аптека своя ред.
Един си купи колдрекс, друг изграка,
че иска терафлу с лимон и мед,
а пък една мадама притеснено
попита за кондоми ХХL.
„Да, имаме, желаете ли?”, „Не, но
бих искала да видя кой би взел
такъв размер, затуй, ако не преча,
ми позволете да почакам тук!”
За миг реших, че ще си купя вече
кондом, преди да ме превари друг.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??