18.07.2021 г., 20:12 ч.

Както преди 

  Поезия » Гражданска
234 0 0

Както преди

 

И всичко ще бъде както преди,

и ще се върнат усмивките по лицата ни, същите.

А чувствата, оставили незаличими следи,

още топлят, където са се срещали пръстите.

 

И всичко ще бъде както преди,

ще докосват косите ти моето рамо.

А казват, че очите не лъжат, нали,

в тях виждам "Обичам те!", двете думички стигат ми само.

 

И всичко ще бъде както преди,

ще се срещнат стих и музика в нашата песен.

В куплетите аз, а в припева - ти,

заедно в зима, в пролет, в лято и есен.

 

Явор Перфанов©

17.07.2021 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??