Безплътна рее се душата ми, задава си безброй въпроси.
Какъв е смисълът в делата ни и, всъщност, ти, живот - какво си?
Колцина са, които могат от рано смисъл да открият
и остарели след години от себе си да не се крият?
С едно напълно съм съгласна - да правим всичко най-добре,
тъй както можем и умеем, да става пък каквото ще!
© Мария Борисова Всички права запазени
Поздравления!