12.02.2011 г., 20:35 ч.

Какви сме? 

  Поезия » Философска
601 0 1

Колко ли много са думите, ненаписани от страх, от слабост?

Колко ли много са сълзите, дали ни сигурна цялост?

Колко ли много усмивки с тъга са утихвали безметежно?

Колко са много мотивите, казващи да говорим нежно?

Колко на силни се правим, а в душите ни пепел остана?

Колко много говорим, а на тишината горчиво ù стана?

Колко са много куршумите, а сили за тях не остават...

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко ли много усмивки с тъга са утихвали безметежно?
    Колко на силни се правим, а в душите ни пепел остана?
    Колко много говорим, а на тишината горчиво ù стана?

    Тези трите найстина са много много вярни.
Предложения
: ??:??