14.11.2005 г., 23:50 ч.

Какво да сторя 

  Поезия
999 0 4

Какво да сторя

Защо от мен си тръгна
така и не разбрах.
Ти ли не ме обикна
или в нещо аз грешах?!

Ако трябва ще те моля
в тъмнина и мрак студен,
кажи какво да сторя
да се върнеш пак при мен!

Може би виновна
ме наричаш ти сега,
за раздялата съдбовна
мене сочиш със тъга.

Но какво направих?!
С какво те нараних?!
Как да се поправя?!
Къде ли аз сгреших?!

Болката те мами
и озлобява в обичта.
Скрий болезнените рани,
обичам те и във плача.

Не искам да мразиш
мен и моята любов,
аз не те забравих,
ти не чуваш моя зов!

За теб една сълза
капе от очите,
за теб една мечта
отива си, отлита!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??