15.01.2008 г., 16:01 ч.

Какво е... 

  Поезия » Любовна
763 1 19
 
Какво е болката? Дали е мисъл,
която те пронизва всеки миг?
Натрапчиво в душата ти се вписва
и те разкъсва като вик.
Какво е любовта? Красива жажда -
да мислиш, да докосваш, да шептиш?
Любимия със нежност да обграждаш,
спокойно да не можеш и да спиш?
Как двете чувства аз да съчетая?
Как с двете да живея ден след ден?
Със радостта, че те обичам и желая
и с болката, че си далеч от мен.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??