23.07.2007 г., 10:31 ч.

какво е животът 

  Поезия
542 0 3
Животът бил скучен, тъй казват - лотария,
един ако печели, другият губи,
лотария тъпа, без зарове с истини,
а губещи много - направо учудих се.
Хазарт бил живота ни скапан, тъй казваха,
но аз не им вярвах - нали бях щастлива?
Аз имах си всичко: теб, любовта ти,
тя, таз любов, ме крепеше - бях жива.
В училище за наивници се превърнал живота ни,
това си шушукаха всички отвсякъде,
че бяхме наивници -  бяхме, но вярвахме
във любовта и туптяха сърцата ни.
Обичахме силно, блестяха очите ни,
а животът край нас преминаваше,
сърцата туптяха, горяха мечтите,
дори да си беше животът лотария.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • колелото на живота се върти - ту долу,ту горе си.
    така че...не говори в минало време...ако сега не си,пак ще си щастлива!
  • Бъди щастлива!
  • Ако не носим наивността и добротата в себе си,едва ли ще бъдем щастливи!
    Любовта я носим в сърцата си!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??