8.04.2023 г., 9:14 ч.

Какво, къде и как защо 

  Поезия » Друга
779 2 6
 

Поезията, тази прима,
цялата във тайнственост обвита,
в живота ни, човешки, има
малка, но различна свита.

Това са тези, на които тя
е дала Муза и перо
да пишат и покажат на света,
какво, къде и как защо...

Поезията, тази прима,
цялата във тайнственост обвита,
не е единствено куплет и рима –
Тя всичко е... невиждано с очите!...

 

21.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??