29.04.2008 г., 22:17 ч.

Какво ли е 

  Поезия » Любовна
675 0 7
И пак е празник. Но теб те няма...
А аз те чакам докато мръкне.
Какво е? Лудост? Или измама?
Но вече почва да става мъка.

Но вече почва да ми нагарча
такава псевдо-голяма драма
Над тъжни филми все още плача
и ме подкрепя твоето рамо...

Каква ли сила към теб ме връща,
щом все еднакъв край мен минаваш?
Твоята обич - една и съща.
Моята почва да се смалява...

Ала когато в нощта се докоснем,
всяко съмнение в миг се стопява.
Бог ни е пратил това омагьосване!
И тази лудост не отминава...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??