Какво ми носи Новата Година?
Вече е 12 в полунощ
И усещам как съдбата ми забива нож
Нова Година е сега
Не! Не ми се смей,това не е шега.
Беше тъмна и студена нощ,
А срещу нас се “любеха” със мощ
Цигарата ми бавно догаря,
Пряжда ми се попара
И си мисля във захлас
За детството си аз.
Спомням си ,че бях малък и наивен ,
Изпълнен със мечти безброй.
А сега съм едър, но масивен –
Баскетболен герой.
Мечтаех да стана космонавт,
Да полетя високо- към звездите,
Да стъпя на Луната- за да ме харесват жените.
Исках да си имам цях харем ,
Но ми се видя голям проблем –
Да съм роб на много хубавици ,
Разхождащи се по голи цици.
А сега съм тук с жената,
Гледаме си децата
И си спомням за нещата,
Отминали през времената
* съвместна работа на Мен и сестра ми – Rei4
© Ивка Дикова Всички права запазени