6.11.2004 г., 0:42 ч.

какво не мога да ти кажа 

  Поезия
1215 0 0

Иска ми се да ти кажа
хилиа безброй неща!
Иска ми се да не крия
мъката си пред света!

Иска ми се да ти кажа
колко много те обичам!
Иска ми се да покажа
че за мен си ти различна!

Иска ми се но не мога
всичко в мене да ти кажа!
Иска ми се без тревога
любовта си да покажа.

Иска ми се но страхът
че ще те разочаровам
Иска ми се те да спрат-
страх и мъката огромна..

Иска ми се с очи
любовта си да излея
Иска ми се , но мълчи
всичко в мене и не смея!

Иска ми се да си идеш
от душата ми от мене...
Иска ми се да не видиш
безбройните сълзи студени!

Иска ми се ,о любима
в миг едничък да се изпариш!
Иска ми се да те имам
или в мен да не туптиш...

 


 

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??