16.11.2007 г., 22:55 ч.

Какво остана? 

  Поезия » Любовна
893 0 1

Студен си и трепериш -
не искаш да ме нараниш...
а аз... отронвам се като листо в есенен ден...
Страх ме е, да - не искам още края да идва...


... сълзите ми бавно в земята се топят,
но вече две сърца в едно не туптят.

Твоите очи всичко издават,
погледна ли те - истината разбирам...

... сълзите си опитвам да скрия,
но не съм толкова силна...
вече съм сама и безсилна,
а болката така изгаря,
не мога с нея да се боря...

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова е искренно и силно!
    Браво!!!6+
Предложения
: ??:??