Когато сърцето ти е в шепите ти, пясък между пръстите изтичащ без остатък.
Всичко е наред. Не се предавай.
Винаги можеш да нарисуваш в пясъка усмивка :)
А после, когато спре да те боли, да гребнеш пак със шепи.
Пясъкът няма да е същият, а и той ще изтече,
но ще го има и ще шепне между пръстите ти.
Вятърът ще отнесе някои парченца,
някои ще полепват по хората,
а те ще ги изтупват с досада.
Други ще попаднат в нечие око и
ще си отидат с няколко сълзи.
Трети ще се загубят в пясъка и
някой ден друг някой ще гребне от тях.
А до тогава ние ще сме вече само прашинки изгубени и от спомените.
© Иван Всички права запазени