11.04.2012 г., 10:27 ч.

Какво от туй, че няма да ме има 

  Поезия » Гражданска
812 0 2

Какво от туй, че няма да ме има

след ден, след два,

дори след векове,

нали създадох своята градина,

в която разцъфтяха цветове?

Онези маргарити затрептели,

са моите родени стихове,

пред тях и бурите студени

снижават свойте гласове.

 

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??