12.09.2007 г., 14:19 ч.

Какво си мислех? 

  Поезия
522 0 24
Какво си мислех,
когато ти дадох любовта?
Че безрезервно ще я приемеш
и ще бъда една?
Нима не съм умна жена?
Защо се заблудих така?
Нима твоите целувки
прогониха моя разум?
И сега, където видя жени,
да внимават, им казвам.
Твоите устни до болка
прогориха моето сърце.
Мили думи ми казваше
и аз ти вярвах като дете.
С един-единствен жест
ти ме изпрати в необятността.
И сега съм задължена
да живея в реалността.
Но тази реалност се оказа по-добра!
Щастлива съм с него!
Щастлива жена!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??