24.04.2008 г., 8:54 ч.

Какво си ти? 

  Поезия
611 0 8

Дете... мъж... ангел... демон... какво си?

Понякога наивен си по детски,

понякога като Сатана си ти  греховен:

измъчват ме толкова много въпроси.

 

Коя ти същност повече желая?

Дали за нежност и ласка копнея сега

или за страстта ти грешна аз мечтая,

макар заради нея в АДА да горя.

 

Измъчвай ме, изпий силите ми докрай,

разпъвай ме на кръст, последния ми дъх вземи!

Люби ме, със страст и жар ми се отдай

и нека в огъня греховен заедно да изгорим!

 

А после нежно ме приюти в своята прегръдка,

погали косите ми, усети как бие моето сърце

и как по тялото ми  преминава сладка тръпка,

осъзнала  какво си ти – демон с душа на дете...

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??