4.05.2010 г., 15:09 ч.

Какво си ти? 

  Поезия » Любовна
839 0 2

Какво си ти? Сияние Небесно?...

Или небе със перлени звезди...?

Щом с мисълта си те докосна,

в очите ми изгряват светлинки!

 Гласът ти мил тъй перлено ме гали,

а в думите ти... ручей ромоли,

на планинта с мъдростта запяли

и тайнства от  вековните гори!

Звезда ли Пътеводна си, не зная,

в безлунните ми нощи? Може би..!

Или вълшебен лъч, галещ до омая

душата ми в дъждовните ù дни!

© Вени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??