24.04.2008 г., 8:50 ч.

Какво си ти, любов? 

  Поезия » Любовна
699 0 11

    Какво си ти, любов?

Какво си ти,  любов? Магия

или си просто зрънце?

Къде си, как да те открия,

дали обичаш сянка или слънце?

 

Как целуваш детските коси

и плаха как ридаеш в здрача,

толкова сърца ти покори -

в моето - ела - очаквам те!

 

Ела при мене тъжна и смирена,

ела, до болка разтуптяна,

ела, дори сестра на бурята -

висулка ледена аз станах!

 

Аз вече знам - не си магия,

не зрънце просто, а поле -

не ме търси, сама ще те открия

със своето светулчено сърце!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??