25.02.2018 г., 21:49 ч.

Какво става, когато... 

  Поезия » Друга
341 0 1

Какво става, когато часовника
спре, 
когато светът
утихне и всичко замре?
Къде отиват нощните стражи?
Къде прибират дневните пажи?
Какво ще стане, ако всичко
заспи, 
ако душата сломена не се
събуди?
Ще избухне ли нова
вселена или черна панда ще превърнат
в зелена?

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??