19.01.2010 г., 11:36 ч.

Какво съм Аз? 

  Поезия
800 0 4

Какво съм Аз?!  На пръв поглед… едно Тяло…

Вторачено във виртуално огледало…

След втори поглед… съм… Сърце,

което наранявам цял живот… и пак е оцеляло…

След трети поглед… търся и Душа…

Напръскана е с черно и с бяло…

Момент…!  Защо го правя?! Не е ли по добре

да се обвия със старото, дебело одеяло?...

Да се погаля сам… да се прегърна…

И да почакам пак Надеждата, да се завърне…

А може би това целях… Да звънна на душата си…

Да чуя… Ало, Ало?... и да затворя…

Е, тя е там… Дали е същата?!... Не знам…

Ще видя, когато всичко пак започне отначало…

© Джокобоко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??