17.12.2007 г., 20:46 ч.

Какво съм аз без Теб сега?  

  Поезия » Любовна
792 0 6
 

Какво съм аз без Теб сега?

 

Един нежен, повяхнал цвят...

Едно ридаещо сърце...

Една очакваща  сълза...

 

Един недосънуван сън...

Едно недоизказано признание...

Една устремена мислено вълна...

 

Моята Любов към Теб - това съм аз сега...

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??