11.01.2008 г., 12:42 ч.

какво съм направила 

  Поезия » Друга
1036 1 1

1.Лежа в леглото

будна в 3 през нощта.

Чудя се.

Утре на къде?

Ами днес къде бях?

Какво съм направила?

Добро ли беше или лошо?

Обичам или просто мечтая.

 

Да, да, живота е един.

И няма повторение този филм.

Да, да обичам.

Няма да спра.

 

2.Казаха ми да мисля.

Не искам да мисля.

Искам да живея така.

Искам да стардам.

Казаха ми да се пазя.

Няма да се пазя.

Искам да полетя.

 

Да, да, живота е един.

И няма повторение този филм.

Да, да обичам.

Няма да се спра.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Да, да, живота е един.
    И няма повторение този филм." - Самата истина!!!

    Хареса ми стиха ти!
Предложения
: ??:??