16.04.2008 г., 9:29 ч.

Какъв живот... 

  Поезия » Друга
685 0 0
В шибан ли живот живеем?
Живот на сенки и лъжи.
Всеки е обърнал гръб на всеки
и сам за себе си успех гради.
Добрите хора, или да ги нарека наивни,
макар и на изчезване да са,
събират къс по къс от чужда злоба
и накрая се разкъсват пак сами.
Показваш себе си, какъв си ти -
насреща маски... мразещи тълпи.
И изблика на болката сърдечна,
от хората добре прикрита,
изливам в редове, а не в лъжи.
Да можеха поне за мигом всички
да погледат и през моите очи,
потънали във отвращение,
но мразя само себе си, уви...
А за хората злоради по света -
душата ми - отворени врати!!!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??