18.09.2020 г., 20:43 ч.  

Какъв път ще изберем? 

  Поезия » Гражданска
366 0 0

Какво за нас ще кажат нашите деца,

следващото българско поколение,

отново ли народът ще бъде овца,

ще го спасим ли от тежко положение?

 

Корупция в тая държава се шири,

обхваната е тя от октопод,

краде се даже вода от язовири,

произвол има, вместо възход.

 

Нека се вземем в ръце,

ако искаме светли бъднини,

стреснете се, овце,

без пот няма добрини!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??