4.01.2013 г., 16:06 ч.

Какъвто съм 

  Поезия » Гражданска
374 0 0

 

Какъвто съм, такъв ще си остана…

Не търся  по-големи труфила!

Стоя пред нивата си не орана…

Да почна ли, или да спра?!...

 

Какъвто съм… Такъв и ще  остана…

Не искам да се променя!

Ръкавите запрятам от зарана…

Такъв  ще е за мен деня!...

 

Не бих допуснал  с пръсти да ме сочат…

На някого   да съм го накривил!...

Интриги и лъжи от мен да точат 

и да ме сочат за  дебил!...

 

Какъвто съм, такъв ще си остана…

От моите дела  не ме е срам!

И ако някой ден в Погрешното ме хванат,

светът за мен ще свърши  там!...

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??