17.08.2016 г., 23:28 ч.

Калейдоскоп 

  Поезия » Бели стихове
682 0 5

Вървя през лятото

с бялата си дреха

                и ми е вкусно.

Оставям се то да ме положи

на вълните си -

да ми слади от зреене на 

                       плодовете,

с ръце да късам

ухания от ра'нен юни,

да вкуся сочен плод

              от късен юли

и да погаля августовски

                                  ден

с мирис на овощна градина -

 

мой бял,

        мой топъл свят,

               моя бяла дреха ...

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??