Aug 17, 2016, 11:28 PM

Калейдоскоп 

  Poetry » White poetry
683 0 5

Вървя през лятото

с бялата си дреха

                и ми е вкусно.

Оставям се то да ме положи

на вълните си -

да ми слади от зреене на 

                       плодовете,

с ръце да късам

ухания от ра'нен юни,

да вкуся сочен плод

              от късен юли

и да погаля августовски

                                  ден

с мирис на овощна градина -

 

мой бял,

        мой топъл свят,

               моя бяла дреха ...

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??