Каляска приказна, великолепна и в позлата цяла,
а в нея - принц в червено-златна униформа
сияе слънчево и се усмихва на народа,
взел в ръка ръката на принцесата си в бяло...
която също е в магията изцяло потопена
на този миг - неповторим и уникален...
Днес сватбен ден е и звънят камбаните,
тръбят тържествено тромпети бляскави...
Така било е векове във кралството...
Животът сякаш спрял е времето за малко.
А колко ли разплакани очи момичешки,
в екрана впили взор - въздишайки,
мечтаят и при тях, внезапно, в ден жасминов
да дойде златната карета и да промени
съдбата им завинаги...
Но дните следват своя ход... Напред.
Неумолимо.
2011-04-30
© Хрис Всички права запазени