12.11.2011 г., 18:50 ч.

Камикадзе 

  Поезия
761 0 21

 

Вече узря топлината.

Голи са всички табута.

Няма какво да очаквам –

всичко е тук и се случва.

 

Пълен съм с теб и преливам.

Знаеш ли как те погълнах?

Просто е пещерно дива

жаждата да те изпълня.

 

Зная какво те влудява.

Искам със вик да ме сринеш.

Мога следа да оставя

в твоята кръвна картина.

 

Стискаш очи до припадък.

Стискам те, гроздова, сочна.

Пълно е между бедрата.

Жив съм! А ти си порочна.

 

Мога света да катурна.

Но предпочитам във тебе.

Ти си окото на бурята.

Аз го взривявам със себе си.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??