14.09.2007 г., 19:42 ч.

Камино... 

  Поезия
565 0 5

Вслушвам се в очакването си
да чуя милувката на гласа ти,
да въздъхнеш с копнеж
- чул гласа ми, да звънка
като камбанка в ръцете ти...
Вслушвам се в спомените си
- как се обича мечта и как
се сбъдва момичешки сън
в една твоя прегръдка...
Вслушвам се в присъствието ти

и притихвам - да те чувам
побеляла от обич, с поруменяла
душа от целувките ти...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??