13.03.2009 г., 22:13 ч.

Канцерогенитална 

  Поезия » Друга
896 0 22

Тези очи недовиждат.
Мразят да гледат. Реално.
Често привидно примижват.
Всъщност се давят.
Фатално.

Тези очи недояждат.
Някак си гледат. Критично.
Търсят сърца. Да се вграждат.
После изгниват.
Със всичко.

Тези очи недоплакват.
Стържат клепачи от сухо.
Не е от щастие. Чакат.
Нечия жална
разруха.

Тези очи недоглеждат.
Вътрешно колко е мръсно.
Те не излъчват надежда.
Те се извиват.
И съскат.

Тези очи се премрежват.
Също така апатично.
Вграждат се. После се режат.
Заедно с гнилото.
Всичко.

редакция, 16.03.2009

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??