12.10.2010 г., 16:00 ч.

Капчица 

  Поезия
753 0 16



роза

едва напъпила

а с листчетата си

капчица прегърнала

не ги разтваря

не иска да я пусне

 

късна есен е

нощният студ

ще превърне капчицата

в лед

и кристалчето

розата ще изгори

 

розова пъпка

до сърцето си притиснала

сълза

 

твоята

 

 

 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??