31.07.2008 г., 13:07 ч.

Капка Любов 

  Поезия » Любовна
762 0 2
Безмълвно докосване към нежността
или просто капка любов...
Капка, родена във вечността,
за да дарява наяве живот...
Докосва с ръце копринено-нежното й тяло.
Дъждът отмива следите по горещата одежда.
Тялото й - изтръпнало от любов, младо, бяло...
в очите му сияещи трепетно и тихо се оглежда.
Нежност... изпята песен от душата.
Въздухът трептящ е и лек като перо.
Целувка страстна се ражда в тишината.
Любовта... порив на страстта или две тела в едно...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??