4.12.2010 г., 16:31 ч.

Капка надежда 

  Поезия » Философска
427 0 1

К А П К А    Н А Д Е Ж Д А

 

Короната тежи, сълзи тунелчета дълбаят.

Между живота и смъртта нахално сме поставени.

Болката е спътница в душите ни незрели.

Делим я с капка щастие за зажаднели.

 

Докосне ли таз' капка молещи уста,

за миг улавяме я и се крием от света.

Да – малка, но надежда мисълта забулва,

че тази капка с цялото богатство

на света не се купува.

© Събина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??