20.05.2010 г., 20:59 ч.

Капка в морето... 

  Поезия » Друга
664 0 3

 Леко стихват ми мислите вече,
досега пуснах много от тях.
Стискам стихче едно - отдалече,
ненаписано... Да, не успях..
С него плаках и смях се горещо.
И го губех... Намирах го в страх...
От дълбоки анализи нещо,
да не би да умре в кал и прах...
Тъй се чудя, дали да ви кажа
с малко думи и не без тъга?
Че сме просто павета в паважа,
по-преди, много след, днес... Сега...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??