21.06.2007 г., 0:03 ч.

Капки 

  Поезия
597 0 10

 

 

 

нощ

луна

звезди

в далечината

облаци

отворен прозорец

лек ветрец

завеса потрепва


зад завесата съм

чувстваш ме

в песента на щуреца

чуваш ме

в милувката на вятъра

познаваш ме


заваля

големи топли капки

усещаш ги

нали

целуват те

сълзите ми


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??