21 jun 2007, 0:03

Капки 

  Poesía
600 0 10

 

 

 

нощ

луна

звезди

в далечината

облаци

отворен прозорец

лек ветрец

завеса потрепва


зад завесата съм

чувстваш ме

в песента на щуреца

чуваш ме

в милувката на вятъра

познаваш ме


заваля

големи топли капки

усещаш ги

нали

целуват те

сълзите ми


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??