15.01.2012 г., 11:39 ч.

Капки акварел - 37 В очакване… 

  Поезия » Пейзажна
457 0 3

Нарисувах нещо зимно... И реших да напиша стих! Получи поредната "Капка  акварел".
Б.




Под пухкав сняг
е скрила всичко
Зимата…
С ледовете си
отново завладяла е
Простора!
Но аз си знам -
дълбоко скрили
Топлината,
в очакване на
Пролетта са
домовете…
На птици
и на хора!

Б.Калинов
14.01.2012г.
Пловдив
Комп. рисунка: „Снежни домове” – Б.Калинов

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??