25.04.2010 г., 8:42 ч.

Капки чар 

  Поезия » Любовна
876 0 2

                      Капки  чар

И пак вълшебна нощ, обрисувана с любов,
оставила назад спомените и мислите горещи,
обгърнати от ласки, докосване небрежно,
вълна от страсти погълна ни метежно.

Свят от необятност откри пред нас нощта,
показа ни отново с какво отново би могла
да ни изненада нежно нашата любов,
прокраднала се между редовете, скрила своя зов.

На крилете нейни носим се и утоляваме я
с капчици от чар, поддържаме я жива с огнен плам,
а можем ли трохичка обич да скътаме за нас,
навярно ще го сторим, тихичко, с пресипнал глас.

 

PS: Обичам те, моя любов!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ramos_01, откривам нотки на живот в това ти произведение - явно любовта те е окрилила, за разлика от всички останали твои стихотворения.Успех!
  • Поздрав, Дани!
Предложения
: ??:??