18.12.2008 г., 17:53 ч.

Капки обич 

  Поезия » Друга
703 0 2

В капки обич се потопиха

stormbringer и krasimira1



Нека те докосна с топли длани,
с шепот да рисувам начала,
приюти ме в сладка рана,
в утрото размахала крила.



Да се превърна в птица пожелах,
изваях си криле от нежността,
за миг да те прегърна аз копнях,
покорена от силата на любовта.



В капката роса събрах душата,
не заравяй думите сега,
любовта започваме с играта,
блян е цветната дъга.



Да се превърна в дъга красива
капки роса поисках от морето.
Душата твоя искам да е щастлива,
в замяна трябва да мълчи сърцето.



Няма изглед да мълчи сърцето,
зная, булото на грях
носиш в себе си невзето,
капки обич посъбрах.



Да се превърна в две топли ръце
и в капките събрани да се скрия,
да милвам нежно твоето лице...
От обичта ти чиста искам да отпия.



Птицата лети, неуловима,
обещахме обич от море,
отвори очите си незрими,
дом избрахме за небе.



Ще бъда за теб дом сънуван,
с усмивка ще те очаквам там,
очите ми ще пазят миг бленуван
и никога ти няма да си сам.

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??